Joulun toivotuimmat lahjakortit!

Joulu lähestyy ja sopivat lahjat pitäisi löytää koko perheelle ja ystäville.

Joulun toivotuimmat lahjat löytyvät täältä! Hoitolahjakortti on helppo antaa ja aina mukava saada!

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia joulun parhaat lahjakortit edulliseen hintaan! Tarjoan 10€:n alennuksen KAIKISTA palveluista, kun ostat lahjakortin jouluksi. Jos haluat jonkin tietyn palvelun sijaan antaa lahjakortin jollakin tietyllä summalla, lisään lahjakortin arvoon 10€.

Lahjakortin ehdit ostaa viimeistään maanantaina 23.12.19 sähköpostin kautta.

Lahjakortti-ideoita:

Kalevalainen jäsenkorjaus 70€ (norm.80€) Kalevalainen jäsenkorjaus sopii kaikille. Sekä erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön kivuista ja vaivoista kärsiville, että aktiivisille liikkujille, raskasta fyysistä työtä tekeville tai esim istumatyöntekijöille. Kuka sinun lähipiirissäsi usein valittaa selkäkivuista, hartiajumeista tai nivelvaivoista? Muista häntä tänä jouluna hyvää tekevällä lahjakortilla! Lue lisää kalevalaisesta jäsenkorjauksesta.

Hieronta 30-90min 30-60€ (norm. 40-70€) Kaikki tarvitsevat jossain vaiheessa hierontaa. Hieronta rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Jos hartiat jumittaa ja päätä särkee, hieronnan avulla saadaan veri taas kiertämään. Hieronta on osa kehonhuoltoa myös aktiivisesti liikkuvilla. Kuka perheessäsi aina pyytää hieromaan hartioita tai pohkeita? Anna hänelle lahjaksi hierontalahjakortti ja säästä omia sormiasi!

Akupunktio 45min 40€ (norm. 50€) Fysioterapeutin tekemällä akupunktiolla hoidetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja kipuja. Esim lihaskireyttä, nivelkipuja ja päänsärkyjä/migreeniä. Akupunktio rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti, sillä sen on todettu laskevan stressihormonitasoja. Kuka sinun ystävistäsi on aina kiireinen, stressaantunut ja valittaa päänsärkyä ja huonosti nukuttuja öitä? Anna hänelle lahjaksi pieni lepohetki arjen keskellä. Lue lisää akupunktiosta.

Lahjakortin voimme aina räätälöidä myös sinun toiveidesi mukaan tai lahjansaajan tarpeiden mukaan, joko tietylle palvelulle tai summalle. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä sopiva lahja! hanna@fysioterapeuttihanna.com

Lahjakortin voit hakea paikan päältä joko Turusta tai Paraisilta.

Turun toimipisteessä os. Bastioninkatu 4 olen joulukuussa paikalla vielä to 19.12. 

Ota yhteyttä jos haluat tulla hakemaan lahjakortin! Jos et pääse paikan päälle lahjakorttia hakemaan, voit myös pyytää sähköisen lahjakortin sähköpostitse hanna@fysioterapeuttihanna.com, viimeistään maanantaina 23.12.

Oikein mukavaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s