Kesän hemmotteluhoidot!

Kesä on hyvää aikaa panostaa omaan hyvinvointiin ja rentoutumiseen, oli sitten lomalla tai ei! Siksi kokosin muutaman ihanan kesäisen hemmotteluhoitopaketin, joista voit valita joko itsellesi houkuttelevimman tai antaa vaikkapa ystävälle lahjaksi.

Kesähemmottelu jaloille; 75min, 70€

Jalkojen kesähemmottelu sopii kesän kuumuudesta ja kesäkatujen tallaamisesta väsyneille jaloille. Hoito aloitetaan alaraajojen lymfahieronnalla, joka tehostaa jalkojen nestekiertoa ja antaa helpotusta turvotukseen. Hoitoa jatketaan hieromalla jalkaterät, jalkapohjat ja pohkeet. Lopuksi reisille ja pakaroille tehdään aineenvaihduntaa tehostava ja lihaksia palauttava imukuppihieronta. Saat valita kolmesta erilaisesta hierontaöljystä: tavallinen, Frantsilan kipuöljy tai Urtekramin selluliittiöljy.

Hoidon päätteeksi saat vielä nauttia kylmää, virkistävää juomaa!

Vaihtokylpy jaloille; 30min, 45€

Vaihtokylpy on hoito, jota usein suosittelen asiakkaille myös kotona tehtäväksi, jos jalat ovat väsyneet tai turvonneet. Vaihtokylvyssä jalkoja kastetaan vuorotellen kylmään ja lämpimään veteen. Samalla kun jalat ovat kylvyssä, saat rentouttavan hieronnan niskahartiaseudulle ja pään alueelle. Halutessasi voimme käyttää jalkakylvyssä jalkakylpyhiutaleita, jotka sisältävät lihaksia palauttavaa magnesiumia.

Lopuksi saat vielä nauttia kylmää, virkistävää juomaa!

Vaihtokylpy jalkahieronnalla; 60min, 65€

Edellä kuvatun vaihtokylvyn jälkeen jalat vielä hierotaan kokonaisuudessaan aina jalkapohjista alkaen lonkkiin saakka!

Ja lopuksi virkistävää juomaa!

Intialainen päähieronta; 45min, 55€

Intialainen päähieronta on rentouttava hierontahoito, jossa käsitellään ensin istuen niskahartiaseutu, kallonpohja ja päänahka. Lopuksi pään ja kasvojen aluetta käsitellään vielä selinmakuulla.

Varaa kesän hemmotteluhoidot nettiajanvarauksesta Turun toimipisteeseen! Aurinkoista kesää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s