Etäpalvelut

Fysioterapiapalvelut ja PT-valmennus nyt myös etänä!

Elämme valitettavasti poikkeuksellisia aikoja. Vastaanotolle tuleminen ei nyt ole mahdollista kaikille, joten haluan tarjota apua myös etänä.

Fysioterapia

Fysioterapiapalveluita on mahdollista saada etänä. Jos sinulla on jokin akuutti tai kroonisempi kipu tai muu tuki-ja liikuntaelimistön vaiva, joka haittaa elämääsi tai liikkumistasi, ota yhteyttä! Voit varata itsellesi etävastaanottoajan joko nettiajanvarauksen kautta tai lähettämällä sähköpostia hanna@fysioterapeuttihanna.com.

Kirjoita lyhyesti vaivasta johon kaipaat apua, varaa tai ehdota sinulle sopivaa aikaa ja jätä puhelinnumerosi. Minä soitan sinulle ajanvarauksen mukaisena aikana. Vastaanoton voimme toteuttaa joko puhelinkonsultaationa tai mahdollisuuksien mukaan voimme käyttää videoyhteyspalveluita.

Etävastaanoton hinta on 40€.

Hintaan sisältyy vaivan kartoitus puhelimitse tai videoyhteyden välityksellä, neuvot ja ohjeet omahoitoon sekä kirjalliset ohjeet.

Varaa aikasi tästä!

PT-palvelut

Kaipaatko neuvoja ja selkeät ohjeet sinulle sopivan liikunnan aloittamiseen tai jatkamiseen poikkeuksellisissa oloissa? PhysioTraining-valmennus onnistuu etänä puhelimitse tai videoyhteyden välityksellä. Varaa aikasi nettiajanvarauksen tai sähköpostin hanna@fysioterapeuttihanna.com kautta. Kerro lyhyesti aikaa varatessa liikuntataustastasi ja tavoitteistasi, sekä jätä puhelinnumerosi. Minä soitan sinulle ajanvarauksen mukaiseen aikaan!

Etä-valmennuksen hinta on 62€ (sis.ALV24%).

Hintaan sisältyy alkuhaastattelu ja tavoitteiden sekä resurssien kartoitus, ja kirjalliset ohjeet omatoimisen treenin toteuttamiseen.

Varaa aikasi tästä!