Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnehoito.

Hoito kestää n. 90min ja siinä käsitellään aina koko keho. Lihaksia ja lihaskalvoja käsitellään hierovin ja venyttävin ottein, ja niveliä mobilisoivin eli liikkuvuutta lisäävin ottein. Käsittely on kivutonta ja asiakkaan tuntemuksia kunnioittavaa. Lempeydestä huolimatta hoito on kuitenkin tehokasta.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä kaikenlaisia tuki-ja liikuntaelimistön vaivoja,  esim. selkäkipuja, niskakipuja, lihaskireyksiä, nivelkipuja ja päänsärkyjä. Jäsenkorjaus toimii myös esimerkiksi urheilijoilla/kuntoilijoilla kehoa palauttavana hoitona liikunnan jälkeen, sillä se rentouttaa kehoa ja tehostaa verenkiertoa. Hoito lievittää lihasjumeja ja -kireyksiä tehostamalla aineenvaihduntaa sekä rentouttamalla kudoksia. Myös turvotuksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn jäsenkorjaus toimii hyvin.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella voidaan hoitaa sekä vauvoja, lapsia, aikuisia että vanhuksia mutta myös eläimiä, esim. hevosia ja koiria. Itse olen erikoistunut hoitamaan työikäisiä, aikuisia, eläkeikäisiä ja vanhuksia. Jos haluat tietää kuka Turun seudulla hoitaa vaikkapa lapsia ja vauvoja tai eläimiä, tai kaipaat muuten lisätietoa Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta, ota yhteyttä Kansanlääkintäseuraan!

Tule siis rohkeasti kokeilemaan miten tämä perinnehoito voi auttaa sinun vaivoissasi! Kuten eräs tyytyväinen asiakas totesi hoidon jälkeen: “Ompa pitkä ja löysä olo!”

Kalevalainen jäsenkorjaus Turku ja Parainen

Varaa aika Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen nettiajanvarauksesta.

Hinnat:

Turku 80€, Parainen 70€. Ensimmäinen kerta -5€ alennuksella. ALV24% sisältyy hintaan.

“Olin todella iloinen kun sain tutustua sinuun ja monipuoliseen ammattitaitoosi. Heti ensimmäinen hoitokerta osoittautui minulle sopivaksi. Henkilönä olet iloinen, empaattinen ja sydämellinen.” -Kaarina

“Minun ongelmien hoitaminen on onnistunut erinomaisesti Kalevalaisen jäsenkorjauksen avulla.” -Tapio

20181203_210758