Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen mobilisaatiohoito. Hoito perustuu ihmiskehon anatomian, fysiologian ja biomekaniikan tuntemukseen. Hoidon kohteena on lihakset, lihaskalvot ja nivelet.

Hoito kestää n. 90min ja siinä käsitellään aina koko keho. Lihaksia ja lihaskalvoja käsitellään hierovin ja venyttävin ottein, ja niveliä mobilisoivin eli liikkuvuutta lisäävin ottein. Hieronnasta poiketen jäsenkorjauksessa hoitoon yhdistetään aina joko passiivinen tai aktiivinen liike, esim polven koukistus tai selän taivutus. Näin käsittelyn vaikutus saadaan ulottumaan pintaa syvemmälle liikkeen avulla. Käsittely on kivutonta ja asiakkaan tuntemuksia huomioonottavaa. Lempeydestä huolimatta hoito on kuitenkin tehokasta.

Kalevalainen jäsenkorjaus voi olla toimiva vaihtoehto tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn,  esim. selkäkipuihin, niskakipuihin, lihaskireyksiin, nivelkipuihin ja päänsärkyihin. Jäsenkorjaus toimii myös esimerkiksi urheilijoilla/kuntoilijoilla kehoa palauttavana hoitona liikunnan jälkeen, sillä se rentouttaa kehoa ja tehostaa verenkiertoa. Hoito lievittää lihasjumeja ja -kireyksiä tehostamalla aineenvaihduntaa sekä rentouttamalla kudoksia. Myös turvotuksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn jäsenkorjaus toimii hyvin.

Olen erikoistunut hoitamaan työikäisiä, aikuisia, eläkeikäisiä ja vanhuksia.

Kalevalainen jäsenkorjaus Turku

Tutustu hinnastoon täällä ja varaa aika Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen nettiajanvarauksesta.

“Minun ongelmien hoitaminen on onnistunut erinomaisesti Kalevalaisen jäsenkorjauksen avulla.” -Tapio

20181203_210758