SYYSTREENIT

Haluaisitko aloittaa säännöllisen liikunnan harrastamisen, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun? Tykkäätkö liikkua mieluummin yhdessä kuin yksin? Kaipaatko motivaatiota ja tsemppiä liikkumiseen?

Nyt on hyvä hetki nostaa pyrstö ylös sohvalta ja aloittaa säännöllinen liikuntaharrastus!

Syystreenit on 8 viikkoa kestävä etäohjattu treenijakso, joka alkaa maanantaina 5.10, ja jatkuu marraskuun loppuun asti. Syystreenit toimivat suurimmaksi osaksi etäohjatusti, joten voit tulla mukaan asuinpaikasta riippumatta. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia hanna@fysioterapeuttihanna.com tai verkkokaupan kautta!

Syystreeneistä saat piristystä ja jaksamista synkkenevään syksyyn!

Etäohjatut treenit toimivat Zoom-videopalaveriohjelman kautta. Saat myös käyttöösi liikuntakalenterin, joka toimii helppokäyttöisessä Sportyplanner-ohjelmassa. Lisäksi kaikille Syystreeneihin osallistuville on myös yhteinen, suljettu Facebook-ryhmä.

SYYSTREENIEN TREENISUUNNITELMA

Tavoitteena on liikkua kolme kertaa viikossa. Saat koko treenijakson ajaksi valmiiksi suunnitellun liikuntakalenterin. Treenikerrat on aikataulutettu kalenteriin, mutta kalenteri on joustava. Voit siis pääsääntöisesti liikkua omien aikataulujen mukaisesti.

Treeniviikkoon on suunniteltu kolme treeniä: lihaskuntotreeni, pitkä rauhallinen lenkki ja tehokkaampi intervallitreeni. Kaikki treenit voit tehdä oman kuntotasosi ja jaksamisesi mukaan. Treeniviikon suunnitelma on selkeä ja yksinkertainen ja sitä on helppo noudattaa!

Lihaskuntotreeni tehdään etäohjatusti joka maanantai klo 17:00 Zoomin kautta. Treeni tallennetaan ja jaetaan Facebook-ryhmään, jolloin voit tehdä treenin myös omien aikataulujesi mukaisesti.

Pitkän lenkin ja intervallitreenin voit tehdä silloin kun se sinun aikatauluun parhaiten sopii. Ohjeet itsenäisten treenien tekemiseen saat Sportyplannerin liikuntakalenterista ja tarvittaessa lisäohjeita ja kannustusta saat Facebook-ryhmästä.

Välillä tulemme järjestämään yhteisiä treenikertoja myös ihan livenä! Voimme mennä yhdessä pitkälle lenkille tai esimerkiksi tekemään intervalliharjoituksia treeniportaisiin! Tällä tavalla pääset tutustumaan muihin ryhmäläisiin ja löydät ehkä uuden kivan paikan liikkua ulkona.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia hanna@fysioterapeuttihanna.com tai verkkokaupan kautta!

Syystreenit sopivat sinulle, jos:

 • et ole liikkunut pitkään aikaan
 • kaipaat liikunnan aloittamiseen selkeän suunnitelman
 • tunnet että yleiskuntosi ja jaksamisesi on huonontunut
 • tarvitset liikkumiseen ohjausta ja kannustusta
 • haluat liikkua monipuolisesti, tehokkaasti ja turvallisesti

Voit itse valita kuinka kauan haluat olla syystreeneissä mukana!

Hinnasto:

 • Yksi viikko 10€
 • Kaksi viikkoa 18€
 • Kolme viikkoa 26€
 • Neljä viikkoa 34€
 • Viisi viikkoa 43€
 • Kuusi viikkoa 52€
 • Seitsemän viikkoa 61€
 • Kahdeksan viikkoa 70€

Valitse koko treenikausi eli kahdeksan viikkoa, ja saat kaupan päälle lahjakortin 30min hierontaan! Lahjakortin voit käyttää itse tai antaa kaverille.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia hanna@fysioterapeuttihanna.com tai verkkokaupan kautta! Ilmoittautumisen ja maksamisen jälkeen lähetän sinulle henkilökohtaisesti sähköpostiin tervetuloviestin, jossa saat vielä lisätietoa treenijaksosta.  Viestissä saat myös ohjeet siihen, miten pääset myös mukaan suljettuun Facebook-ryhmäämme.

Tervetuloa mukaan! Selätetään syyskuukaudet yhdessä liikkuen!