Hinnasto

Kalevalainen jäsenkorjaus Turku 90min 80€

Kalevalainen jäsenkorjaus Parainen 90min 70€

Ensimmäinen kerta tutustumistarjous -5€. Hinta sis. ALV24%

 

Fysioterapia (lääkärin lähetteellä kela-korvaus)

45min 50€

60min 60€

Etävastaanotto 30€

 

Akupunktio

30min 40€

45min 50€

 

Hieronta

30min 40€

45min 50€

60min 60€

75min 65€

90min 70€

Oletko Turun seudun Hengitysyhdistyksen, Lounais-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen tai Crohn ja Colitis-yhdistyksen jäsen? Jos olet, niin saat palveluistani alennushinnat! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Personal Training-valmennus:

Etä-valmennus 49€

PhysioTrainer-aloituspaketti 186€(sis.ALV24%). Sisältää alkukartoitustapaamisen 90min, yksilöllisesti suunnitellut ja tavoitteenmukaiset testit, henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman kirjallisine ohjeineen ja ruokavalio-ohjeet, 1 ohjattu treenikerta 90min.

Aloituspaketin jälkeen:

Pieni PT-paketti 72€ (sis.ALV24%)/kuukausi, sisältää yhden ohjatun treenikerran kuukaudessa, yhteydenpidon sähköpostilla ja puhelimitse, seurannan ja liikuntasuunnitelman muokkauksen tarpeen mukaan.

Iso PT-paketti 149€ (sis.ALV24%)/kuukausi, sisältää yhden ohjatun treenikerran viikossa, yhteydenpidon sähköpostilla ja puhelimitse, seurannan ja liikuntasuunnitelman muokkauksen tarpeen mukaan.

Työskenteletkö tai opiskeletko Turun Yliopistossa? CampusSportin kautta saat PT-palvelut erittäin edulliseen hintaan! Käy katsomassa lisätietoja täältä: https://www.campussport.fi/fi/liikuntatarjonta/muut-palvelut/

Maksutavat:

Yleisimmät maksukortit, käteinen, lasku, E-passi

Haluaisitko antaa ystävälle lahjakortin palveluihini? Se onnistuu joko lähettämällä sähköpostia hanna@fysioterapeuttihanna.com tai sitten voit hakea lahjakortin toimipisteeltäni Turusta tai Paraisilta!

Nyt voit ostaa lahjakortin myös Tue turkulaista-sivuston kautta! Käy tutustumassa palveluun täällä