Lenkille! -valmennus

Tiedätkö sen tunteen kun talven jälkeen ensimmäistä kertaa laittaa lenkkitossut jalkaan?

Lenkille!-valmennuspalveluista voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon:

  • Lenkille!-valmennus
  • Ohjatut lihaskuntotreenit lenkkeilijälle
  • Lenkkeilijän kotitreeni: kehonhuolto ja lihaskunto
  • Ohjatut yhteislenkit

Lenkille!-valmennus

Oletko joskus aiemmin harrastanut lenkkeilyä/juoksua, mutta viime aikoina lenkit ovat jääneet vähemmälle? Tai oletko aina haaveillut juoksukuntoon pääsemisestä? Haluaisitko vain paremman yleiskunnon ja voida hyvin? Kaipaatko motivaatiota ja apua lenkkeilyn aloittamiseen? Näissä kaikissa tapauksissa Lenkille!-valmennus sopii sinulle!

Lenkille!-valmennus on fysioterapeutin suunnittelema 14 viikon (3 kk:n) verkkovalmennusohjelma omatoimiseen treenaamiseen. Se sopii erityisesti aloittelijoille, sellaisille jotka eivät ole harrastaneet hölkkää tai juoksua aikaisemmin. Valmennus etenee maltillisesti ja rauhallisesti, joten aloittelijakin pysyy varmasti mukana.

Voit aloittaa verkkovalmennuksen silloin kun se sinulle sopii. Ilmoita minulle valmennusta ostaessasi, milloin haluat aloittaa. Lenkit voit tehdä omatoimisesti sinulle sopivalla aikataululla ja tämänhetkiseen kuntoosi sopivalla teholla. Valmennuksessa on vaihtoehdot sekä kävelyyn että juoksuun. Verkkovalmennus etenee progressiivisesti, lenkit aloitetaan rauhallisesti ja tehoa lisätään vähitellen. Pääset konkreettisesti tuntemaan miten kunto kasvaa! Sinun täytyy vain investoida hieman aikaa säännölliseen treenaamiseen, niin saat varmasti tuloksia!

Miten Lenkille!-valmennus toimii?

Lenkille!-valmennus toimii verkossa SportyPlanner-ohjelman kautta. SportyPlanneriä voit käyttää nettiselaimen tai sovelluksen kautta. Halutessasi voi myös tulostaa ohjelman paperille. Saat netissä toimivan treenikalenterin, josta näet viikottaisen treeniohjelman, ja johon voit merkitä tehdyt treenit. Näin SportyPlanner toimii sekä sinulle että valmentajallesi (minulle) myös treenipäiväkirjana. Treeniohjelma on selkeä ja ymmärrettävä. Mutta aina jos kysyttävää tulee mieleen, voit ottaa yhteyttä hanna@fysioterapeuttihanna.com

Meillä on myös oma Facebook-ryhmä! Ryhmän kautta saat paljon lisätietoa, motivaatiota ja tsemppausta. Ryhmään pääset mukaan heti verkkovalmennuksen ostettuasi.

Entä se hinta?

Lenkille!-valmennuksen hinta on 75€. Voit ostaa verkkovalmennuksen Holvi-kaupan kautta täältä tai suoraan vastaanotoltani. Jos haluat maksaa joillakin maksutapaeduilla, ota suoraan yhteyttä hanna@fysioterapeuttihanna.com.

Hintaan kuuluu 14 viikon verkkovalmennus kävelyyn, hölkkään ja juoksuun. Jokaiselle viikolle on oma selkeä treenisuunnitelma. Juoksuaika pitenee ajallisesti treeniohjelman aikana vähitellen, niin että valmennuksen ensimmäisen kahden viikon aikana juoksuminuutteja kertyy enintään 8 min ja valmennuksen lopussa kunnon ja kehittymisen mukaan juoksuminuutteja voi olla jopa 60 min!

Kaikilla verkkovalmennuksen ostaneilla on myös mahdollisuus päästä maksuttomasti mukaan ohjatuille yhteislenkeille Turun seudulla. Yhteislenkkien aikataulutiedot löytyvät alta.

Ohjatut lihaskuntotreenit lenkkeilijälle

Harrastatko jo juoksua, etkä tarvitse valmennusta? Siinä tapauksessa lenkkeilijän lihaskuntotreenit sopivat sinulle, sillä sekä kävelijä että juoksija hyötyy lenkkeilijälle suunnitellusta lihaskuntotreenistä.

Ohjaan lenkkeilijän lihaskuntotreenejä pienryhmässä kevään 2022 aikana, aikataulut varmistuvat myöhemmin.

Ohjatut treenit järjestetään Turun Seudun Hengitysyhdistyksen jumppasalissa os. Bastioninkatu 4. Hinta 10€/hlö. Maksun voi suorittaa paikan päällä. Maksimiosallistujamäärä 10 hlöä. Varaa paikkasi www.nettiaika.fi/fthannapihlajamaa

Lenkkeilijän kotitreeni: kehonhuolto ja lihaskunto

Etkö pääse mukaan lenkkeilijän lihaskuntotreeneihin, tai tykkäät mieluummin treenata kotona? Silloin lenkkeilijän kotitreeni on ratkaisu sinulle!

Lenkkeilijän kotitreeni sopii kaikille lenkkeilijöille, kävelijöille, hölkkääjille ja juoksijoille. Sekä verkkovalmennuksessa oleville että muillekin!

Voit ostaa itsellesi kotitreeniohjeet Holvi- verkkokaupan kautta täältä hintaan 18€. Kotitreeniohjeet sisältävät lenkkeilijälle suunniteltuja kehonhuoltoharjoitteita ja lihaskuntoliikkeitä. Lihaskuntoliikkeisiin et tarvitse välineitä, liikkeet tehdään kehonpainolla. Kotitreenin saat käyttöösi netissä toimivan SportyPlanner-ohjelman kautta, ja pääset treenamaan juuri silloin kun sinulle sopii!

Yhteislenkit

Järjestän ohjattuja yhteislenkkejä Turun alueella kevään aikana seuraavasti:

  • ke 23.3. klo 17:30 jokiranta
  • pe 8.4. klo 16:15 Skanssi
  • ke 20.4. klo 17:30 jokiranta
  • pe 6.5. klo 16:15 Skanssi
  • ma 16.5 klo 16:30 Ruissalo
  • pe 3.6. klo 16:15 Skanssi

Ohjatut yhteislenkit ovat maksuttomia Lenkille!-valmennuksessa oleville, ja muille osallistumismaksu on 6€/hlö. Ilmoittaudu mukaan yhteislenkeille nettiajanvarauksen kautta.

Jokirannan lenkeillä tapaamispaikkana on Jokikatu Tuomaansillan vieressä. Skanssin lenkkien tapaamispaikkana on omat toimitilani os. Bastioninkatu 4. Ruissalon lenkin tapaamispaikkana Kansanpuiston parkkipaikka.

Yhteislenkit sisältävät liikkuvuusharjoittelua, juoksutekniikkaa, kävelyä ja kevyttä hölkkää. Hölkkäosuuden kestoa voi vaihdella oman kunnon mukaan.

Tervetuloa mukaan Lenkille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s