Lenkille!- valmennus

Oletko joskus aiemmin harrastanut lenkkeilyä/juoksua, mutta viime aikoina lenkit ovat jääneet vähemmälle? Tai oletko aina haaveillut juoksukuntoon pääsemisestä? Haluaisitko vain paremman yleiskunnon ja voida hyvin? Kaipaatko motivaatiota ja apua lenkkeilyn aloittamiseen? Näissä kaikissa tapauksissa Lenkille!-valmennus sopii sinulle!

Lenkille!-valmennus on fysioterapeutin suunnittelema 14 viikon (3 kk:n) verkkovalmennusohjelma omatoimiseen treenaamiseen. Se sopii erityisesti aloittelijoille, sellaisille jotka eivät ole harrastaneet hölkkää tai juoksua aikaisemmin. Valmennus etenee maltillisesti ja rauhallisesti, joten aloittelijakin pysyy varmasti mukana.

Voit aloittaa verkkovalmennuksen silloin kun se sinulle sopii. Ilmoita minulle valmennusta ostaessasi, milloin haluat aloittaa. Lenkit voit tehdä omatoimisesti sinulle sopivalla aikataululla ja tämänhetkiseen kuntoosi sopivalla teholla. Valmennuksessa on vaihtoehdot sekä kävelyyn että juoksuun. Verkkovalmennus etenee progressiivisesti, lenkit aloitetaan rauhallisesti ja tehoa lisätään vähitellen. Pääset konkreettisesti tuntemaan miten kunto kasvaa! Sinun täytyy vain investoida hieman aikaa säännölliseen treenaamiseen, niin saat varmasti tuloksia!

Miten Lenkille!-valmennus toimii?

Lenkille!-valmennus toimii verkossa SportyPlanner-ohjelman kautta. SportyPlanneriä voit käyttää nettiselaimen tai sovelluksen kautta. Halutessasi voit myös tulostaa ohjelman paperille. Saat netissä toimivan treenikalenterin, josta näet viikottaisen treeniohjelman, ja johon voit merkitä tehdyt treenit. Näin SportyPlanner toimii sekä sinulle että valmentajallesi (minulle) myös treenipäiväkirjana. Treeniohjelma on selkeä ja ymmärrettävä. Mutta aina jos kysyttävää tulee mieleen, voit ottaa yhteyttä hanna@fysioterapeuttihanna.com

Meillä on myös oma Facebook-ryhmä! Ryhmän kautta saat paljon lisätietoa, motivaatiota ja tsemppausta. Ryhmään pääset mukaan heti verkkovalmennuksen ostettuasi.

Entä se hinta?

Lenkille!-valmennuksen hinta on 75€. Voit ostaa verkkovalmennuksen lähettämällä sähköpostia tai suoraan vastaanotoltani. Jos haluat maksaa joillakin työsuhde-etujen maksuvälineillä, ota suoraan yhteyttä hanna@fysioterapeuttihanna.com.

Hintaan kuuluu 14 viikon verkkovalmennus kävelyyn, hölkkään ja juoksuun. Jokaiselle viikolle on oma selkeä treenisuunnitelma. Juoksuaika pitenee ajallisesti treeniohjelman aikana vähitellen, niin että valmennuksen ensimmäisen kahden viikon aikana juoksuminuutteja kertyy enintään 8 min ja valmennuksen lopussa kunnon ja kehittymisen mukaan juoksuminuutteja voi olla yhtäjaksoisesti jopa 60 min!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s