Yhteystiedot

Ajanvaraus www.nettiaika.fi/fthannapihlajamaa

Sähköpostilla hanna@fysioterapeuttihanna.com tai fysioterapeutti.hanna@gmail.com

Puh. 0503263379  Huom! Jos et saa minua soittamalla kiinni, laita tekstiviesti tai sähköpostia, niin otan sinuun yhteyttä!

Facebook www.facebook.com/fysioterapeuttihanna

Instagram @fysioterapeuttihanna

Turku

Bastioninkatu 4 Liikehuoneisto 2 20730 Turku, Skanssin kahluualtaan vieressä, Turun seudun Hengitysyhdistyksen kyljessä  Linkki karttaan

Skanssiin on helppo tulla autolla, kauppakeskuksen parkkihalliin voi pysäköidä. Pyörällä pääsee ihan toimipisteen eteen. Pienen kävelymatkan päässä on myös bussipysäkki.

Vastaanotto Turussa tiistaista perjantaihin ja kerran kuukaudessa lauantaisin. Jos et löydä nettiajanvarauksen kautta sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse!

Parainen

Somatic Pilates Maikku Alho os. Tennbyntie 29 ( Salen naapurissa) Linkki karttaan

Tennbyn Salen parkkipaikalle voi pysäköidä auton tai pyörän. Bussipysäkki on pienen kävelymatkan päässä.

Vastaanotto Paraisilla maanantaisin. Jos et löydä nettiajanvarauksen kautta sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse! Vastaanotto auki myös kerran kuukaudessa lauantaisin, mutta lauantaiajat voi varata ainoastaan sähköpostilla tai puhelimitse.

 

“Jo vuosia Hannalla käynyt ja aina avun tai helpotuksen olen ongelmiini saanut. Voin suositella Hannaa lämpimästi!” -Satu-Maija

“Tiedät kyllä mitä teet!” -Linda