Yhteystiedot

Ajanvaraus Turun toimipisteeseen: www.nettiaika.fi/fthannapihlajamaa

Ajanvaraus Paraisten toimipisteeseen sähköpostilla: hanna@fysioterapeuttihanna.com

Puh. 0503263379  Huom! Jos et saa minua soittamalla kiinni, laita tekstiviesti tai sähköpostia, niin otan sinuun yhteyttä!

Facebook www.facebook.com/fysioterapeuttihanna

Instagram @fysioterapeuttihanna

Yhteystyökumppanit ja alennusryhmät löydät täältä!

Turku

Käyntiosoite: Bastioninkatu 4, 20730 Turku, Skanssin kauppakeskuksen naapuritalossa, kahluualtaan vieressä, Turun seudun Hengitysyhdistyksen kyljessä  Linkki karttaan

Skanssiin on helppo tulla autolla, kauppakeskuksen parkkihalliin voi pysäköidä. Skanssin Itäparkista on helpoin tulla ulkokautta kauppakeskuksen sisäpihalle. Pyörällä pääsee ihan toimipisteen eteen. Pienen kävelymatkan päässä on myös bussipysäkki.

Vastaanotto Turussa tiistaista perjantaihin ja kerran kuukaudessa lauantaisin. Linkki nettiajanvaraukseen. Jos et löydä nettiajanvarauksen kautta sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse!

Parainen

Käyntiosoite: Tennbyntie 29, 21600 Parainen. Somatic Pilates Maikku Alhon tiloissa, Salen naapurissa. Linkki karttaan

Tennbyn Salen parkkipaikalle voi pysäköidä auton tai pyörän. Bussipysäkki on pienen kävelymatkan päässä.

Vastaanotto Paraisilla maanantaisin ja kerran kuukaudessa lauantaisin. Ajanvaraus ainoastaan sähköpostilla tai puhelimitse!

Maksutavat molemmissa toimipisteissä:

Yleisimmät maksukortit, käteinen, lasku, E-passi

Haluaisitko antaa ystävälle lahjakortin palveluihini? Se onnistuu joko lähettämällä sähköpostia hanna@fysioterapeuttihanna.com tai sitten voit hakea lahjakortin toimipisteeltäni Turusta tai Paraisilta!

“Jo vuosia Hannalla käynyt ja aina avun tai helpotuksen olen ongelmiini saanut. Voin suositella Hannaa lämpimästi!” -Satu-Maija

“Tiedät kyllä mitä teet!” -Linda