NaisWellness

NaisWellness on uusi naisten hyvinvointitapahtumia järjestävä konsepti. Tiimissä on neljä naisyrittäjää, joilla kaikilla on omat osaamisalueet ja vahvuudet terveys- , liikunta- ja hyvinvointialalla. Tarkoituksenamme on järjestää sellaisia tapahtumia, joihin itsekin haluaisimme osallistua! On hienoa olla mukana järjestämässä ensimmäistä hyvinvointitapahtumaa!

NaisWellness Hyvinvointipäivä la 17.6.23

Ensimmäinen Hyvinvointipäivä järjestetään lauantaina 17.6.23 klo 11-15.

Paikkana on Turun Seudun Hengitysyhdistyksen tilat os. Bastioninkatu 4, Skanssi Turku.

Ohjelma:

  • Ulkoilua ja lempeää FasciaMethod-liikkuvuusharjoittelua ulkona Skanssin vehreissä ulkoilumaastoissa (sateen sattuessa sisällä)
  • Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä Keho&Mieli-luento, jossa aiheena on kehon ja mielen yhteistyö ja miten siihen voi itse vaikuttaa
  • Terveellinen ja herkullinen välipala
  • Ihanan syvärentouttava Äänimaljarentoutus

Lisäksi päivän aikana on luvassa myös pieniä yllätyksiä!

Ohjaajina päivässä on Hanna ja Minna. Lue tiimiläisistä lisää alta!

Saimme Hyvinvointipäiväämme ihan täydellisen yhteistyökumppanin: Villa Järvelä tarjoaa Hyvinvointipäivän osallistujille edullisemman kertamaksun saunoihin ja paljuihin. Voimme siis viettää Hyvinvointipäivän jatkoja Littoistenjärven rannalla saunoen ja uiden! Milloin ja millä hinnalla? Se selviää kun ilmoittaudut mukaan!

Ilmoittaudu mukaan nyt lähettämällä sähköpostia naiswellness@gmail.com tai verkkokaupan kautta www.holvi.com/shop/naiswellness/

Ennakkoilmoittautujan Early Bird tarjoushinta 74€ (norm.89€) Ennakkotarjous on voimassa 10.6. saakka.

Tervetuloa mukaan! Kerro myös kaverille, ja tulkaa viettämään mukavaa päivää yhdessä!

Lisätietoja tapahtumasta, ohjelmasta ja meidän tiimistä löydät Instagramista ja Facebookista. Ota meidät seurantaan @naiswellness

NaisWellness tiimi

Hanna Pihlajamaa

“Olen fysioterapiayrittäjä ja NaisWellness-konseptin kehittäjä. Aloitin NaisWellness-konseptin ideoinnin vuonna 2022, kun sain ajatuksen naisille suunnattujen hyvinvointitapahtumien järjestämisestä.   

Heti alusta alkaen tiesin, että en halua tehdä tätä yksin. Vuosien varrella olen tutustunut moniin hyvinvointialan ammattilaisiin ja halusin pyytää mukaan vain parhaimmat!

Tällä hetkellä olen eniten kiinnostunut siitä, miten saan tämän kaiken tiedon ja taidon, sekä oman että tiimiläisten, koottua yhteen mielekkääksi paketiksi, jotta voimme palvella sinua, arvoisa asiakas, mahdollisimman hyvin!” -Hanna

Marika Hillgrén

“Tanssi on muovannut minusta sellaisen kuin olen. Oma keho ja sen valtava kyky ja kapasiteetti mukautua kiehtoo minua suuresti. Erityisesti miten paljon voimme itse omilla valinnoilla vaikuttaa hyvinvointiimme. 

Viime kesänä loukkaannuin ja se pisti ajattelemaan omaa fysiikkaa uudella tavalla, opin kohtaamaan pelkoja. Ilman monipuolista liikuntataustaa ja terveellistä ravintoa, en varmasti olisi toipunut niin nopeasti.

Tanssia olen opettanut kohta 30 vuotta. Kilpailen tankotanssin masters +40 sarjassa, koska haluan haastaa itseäni. Elämä on liian lyhyt jossittelemaan. Haluan saada sinutkin oppimaan jotain uutta kehosta ja mielestäsi. Uskallatko yrittää?” -Marika

Minna Huunonen

“Olen liikunnan ja hyvinvoinnin alan moniosaaja ja se on myös intohimoni.

Työkenttäni on moninainen, rikas ja rakas. Tuotan erilaisia hyvinvointipalveluita HL koulutuksen nimissä ja ohjaan myös monia liikunta- ja tanssiryhmiä mm.opistoille, yhdistyksille ja tanssikouluille.

Haluan haastaa sinut ajattelemaan asioita uusista näkökulmista, sekä tutustumaan kehoosi ja mieleesi, siis itseesi. Haluan, että osaat voida paremmin!

Ammattitaitooni kuuluu;

Tanssinopetus/Luovatanssi/Improvisaatio/Kehonhuolto/Äänimaljarentoutus/Mindfullness/Asahi/Meditaatiot/Reikihoidot/Hyvinvointiluennot/Intuitiivinen maalaaminen ja erilaiset kädentaidot/Meikki kurssit ja ihonhoito.

Odotan innolla tapaavani juuri sinut!” -Minna

Wilma Laine

“Olen Wilma, turkulainen fysioterapeutti ja hyvinvointialan ammattilainen.

Fysioterapeutin urani olen tehnyt pääasiassa työikäisten tuki- ja liikuntaelin sairauksien parissa, mutta olen saanut auttaa monipuolisesti niin aktiiviurheilijoita kuin kotiäitejä. Erikoisosaamisalani liittyy naistenfysioterapiaan ja olen kouluttautunut laajasti erityisesti lantionpohjan fysioterapiaan. Minua kiinnostavat erityisesti toiminnanhäiriöiden kuntoutus ja lantiokorin kiputilojen hoito aktiivisen fysioterapian keinoin.

Olen innolla mukana rakentamassa uutta Naiswellness -konseptia, kun mukana on hieno joukko rautaisia ammattilaisia!” -Wilma