Etäohjatut ryhmäliikuntatunnit

Koska koronatilanne valitettavasti edelleen rajoittaa ryhmäliikunnan harrastamista sisätiloissa, olen päättänyt aloittaa etäohjattujen ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen tänä keväänä! Aloitan FasciaMethod-kehonhuoltotunneilla, ja jatkossa tarjolle tulee muitakin ryhmäliikuntatunteja, esim sohvatreenit, niskahartiajumppa, lenkkeilijän lihaskuntotreeni ym. Näihin liittyen otan myös toiveita vastaan!

FasciaMethod on yhdistelmä kehonhuoltoa, liikkuvuutta, venyttelyä, tukilihasharjoittelua ja pallohierontaa.

Ilmoittaudu tunnille mukaan nettiajanvarauksen kautta ja käy maksamassa osallistumismaksu Holvi-verkkokaupassa. Kun olen saanut tiedon maksusta ja ilmoittautumisesta, lähetän sinulle linkin Teams-etäpalaveriin sähköpostilla. Nettiajanvarauksesta valitse Etäohjattu liikunta -> FasciaMethod -> haluamasi ajankohta. Osallistumismaksun voi suorittaa Holvi-verkkokaupan lisäksi myös Turun toimipisteellä paikan päällä. Toimipisteellä mahdollisuus myös maksaa useampi osallistuminen kerralla.

Aikataulut:

Ma 15.2 klo 18
Ke 24.2 klo 18
Ma 1.3 klo 18
Ma 8.3 klo 18
Ma 15.3 klo 18

Ilmoittautuminen nettiajanvarauksen kautta.

Kertamaksu: 8€ Holvi-verkkokauppa

Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s