Etäohjatut ryhmäliikuntatunnit

Koska koronatilanne rajoitti ryhmäliikunnan harrastamista sisätiloissa, päätin aloittaa etäohjattujen ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen keväällä 2021. Aloitin FasciaMethod-kehonhuoltotunneilla. Tällä erää etätunnit ovat loppuneet, mutta myöhemmin ne aloitetaan kyllä uudestaan!

FasciaMethod on yhdistelmä kehonhuoltoa, liikkuvuutta, venyttelyä, tukilihasharjoittelua ja pallohierontaa.

Ilmoittaudu tunnille mukaan nettiajanvarauksen kautta ja käy maksamassa osallistumismaksu Holvi-verkkokaupassa. Kun olen saanut tiedon maksusta ja ilmoittautumisesta, lähetän sinulle linkin Teams-etäpalaveriin sähköpostilla. Nettiajanvarauksesta valitse Etäohjattu liikunta -> FasciaMethod -> haluamasi ajankohta. Osallistumismaksun voi suorittaa Holvi-verkkokaupan lisäksi myös Turun toimipisteellä paikan päällä. Toimipisteellä mahdollisuus myös maksaa useampi osallistuminen kerralla.

Aikataulut:

Ke 24.3 klo 18

Ma 29.3 klo 18

Ke 7.4 klo 18

Ma 12.4 klo 18

Ma 19.4 klo 18

Ma 26.4 klo 18

Ilmoittautuminen nettiajanvarauksen kautta.

Kertamaksu: 8€ Holvi-verkkokauppa

Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s