Hemmottelu- ja rentoutushoidot

Kesällä aloitetut hemmotteluhoidot saavat jatkoa! Tervetuloa rentoutumaan vaikka itse tai anna ystävälle rentouttava lahjakortti:

Hemmotteluhoito jaloille

Väsyneet, turvottelevat ja raskaan tuntuiset jalat? Jalkojen hemmotteluhoidon jälkeen verenkierto on tehostunut ja jalat tuntuvat taas kevyiltä!

Ensin jalat hoidetaan lymfahieronnalla, jonka avulla nestekierto tehostuu. Sen jälkeen jalkojen väsyneet lihakset hierotaan pehmeästi ja elvyttävästi. Lopuksi reisien alue käsitellään imukuppihieronnalla. Käsittely tehdään aromaterapeuttisella hoitoöljyllä. 75min 70€

Vaihtokylpy jaloille

Vaihtokylpy vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa tehokkaasti. Vaihtokylvyssä jalkoja kastetaan vuorotellen lmpimään ja kylmään veteen. Sillä aikaa kun jalat ovat kylvyssä, saat samalla rentouttavan niskahartiaseudun ja pään alueen hieronnan. 30min 45€.

Vaihtokylpy jalkahieronnalla

Vaihtokylpy kuten edellä, ja sen jälkeen jalat hierotaan kokonaisuudessaan. 60min 65€.

Rentouttava päähieronta

Niskahartiaseudun alue ja pää hierotaan ensin istuma-asennossa ja sen jälkeen selinmakuulla. Rentouttava ja rauhoittava käsittely. 45min 55€.

Rentouttava hieronta

Painaako kiire ja stressi? Rentouttavassa hieronnassa sinulla on mahdollisuus hellittää, rauhoittua ja hiljentyä. Hoito sisältää selän ja niskahartiaseudun rentouttavan ja rauhoittavan hieronnan. Käsittely tehdään kevyesti ja kivuttomasti. Hieronnassa käytetään aromaterapeuttista öljyä. 60min 65€.

Varaa aika nettiajanvarauksesta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s