Avajaiset pe 28.2!

Tervetuloa Turun toimipisteeni avajaisiin perjantaina 28.2 os. Bastioninkatu 4!

Avajaispäivänä tiedossa on seuraavanlaista ohjelmaa:

Näytehoidot klo 11-15

Voit varata itsellesi edullisesti lyhyitä näytehoitoja seuraavista palveluistani: hieronta, akupunktio ja Kalevalainen jäsenkorjaus

Näytehoidon kesto n. 20min ja hinta 10€.

Näytehoidon voit varata itsellesi klo 11-15 välille lähettämällä sähköpostia hanna@fysioterapeuttihanna.com viimeistään torstaina 27.2.

Avoimet ovet klo 16-19

Tervetuloa avoimiin oviin tutustumaan palveluihini!

Tarjolla on tuntuvia avajaistarjouksia palveluihini: Kun teet varauksen perjantain aikana, saat palvelun -50% alennushintaan! Esim Kalevalainen jäsenkorjaus normaalisti 80€, tarjoushinta 40€. Alennus vähennetään normaalihinnasta ja yksi asiakas voi käyttää tarjouksen yhden kerran. Varaa siis itsellesi aika tai osta kaverille lahjakortti! Jos et pääse paikan päälle, voit varata itsellesi ajan perjantain aikana tarjoushintaan nettiajanvarauksen kautta kirjoittamalla lisätietoihin “avajaistarjous”. Itse aika voi olla koska tahansa myöhemmin, varaus täytyy tehdä perjantain aikana.

Lisäksi ohjelmassa on arvontaa ja pikavoittoja. Arpajaispalkintoja ovat lahjoittaneet yhteistyökumppanini. Pientä tarjoilua löytyy myös!

Lisätietoja avoimista ovista tulossa helmikuun aikana Facebook- ja Instagram-sivuilleni, ota seurantaan @fysioterapeuttihanna

Nähdään perjantaina 28.2!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s